Nazovite nas +385 52 757 900

info@dadic.net

Carlotte Grisi 11, Novigrad - Cittanova

Na samo 50km od Trsta!

Transferi i smještaj

Ukoliko dolazite iz daleka, u mogućnosti smo vam ponuditi transfer do ordinacije te primjeren smještaj za vrijeme trajanja tretmana.

Ako imate poteškoća u pronalaženju smještaja, preporučujemo vam smještaj u Villi Baiserro, koja se nalazi u Novigradu na samo 500 m od naše ordinacije, prvi red do mora, i Villa Nina, čija je vlasnica naša asistentica Nikolina Andročec, a apartmani se nalaze u gradu Umagu, 12 km od naše ordinacije, novi, komforni i u neposrednoj blizini mora. Za bilo kakvu pomoć, dogovor oko transfera ili smještaja te informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

U našem malom ribarskom gradiću, koji slovi za jedno od najromantičnijih mjesta u Istri, možete uživati u autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, kupanju i sunčanju, šetnji podno gradskih zidina, razgledavanju povijesnih znamenitosti, bazilike i muzeja ili jednostavno u promatranju ribara kako uplovljavaju u malu ribarsku lučicu ili pletu svoje mreže.

Bogat izbor smještajnih kapaciteta, počevši od onih u privatnom smještaju, preko malih intimnih obiteljskih hotela, pa sve do hotela vrhunske kvalitete s 4 i 5 zvjezdica, nude bogat sadržaj prihvatljiv i za najizbirljivije goste. Novigrad također raspolaže i jednom od najsuvremenijih marina na Jadranu.

Villa Baissero – http://www.app-istra.com/

Villa Nina – http://www.apartments-umag.com/

 

Go To Top