Nazovite nas +385 52 757 900

info@dadic.net

Carlotte Grisi 11, Novigrad - Cittanova

Na samo 50km od Trsta!

Cijene

Veliki broj pacijenata iz Italije, Slovenije i drugih zemalja nam dolazi upravo zbog velike razlike u cijeni, dok je sama kvaliteta radova, materijala i usluga na zavidnom nivou.

U našoj se ordinaciji koriste samo visokokvalitetni materijali, globalno standardizirani i certificirani te se ni u čemu ne razlikuju od materijala korištenih kod naših kolega u Njemačkoj, Italiji i drugim zemljama. Jedina razlika između naše usluge i usluge vrhunskih stomatologa diljem Europe je isključivo u cijenama. U odnosu na cijene u Italiji vaša je ušteda i do 60%.

Na našoj web stranici možete pogledati vrste kompozita, keramike i sintetske materijale koje koristimo, kao i Ankylos implantate renomiranog proizvođača Dentsply – njemačkog proizvoda koji je među 5 najboljih na svijetu.

USLUGA

Cijena(€)

Prvi pregled

GRATIS

Provizorna kruna

30,00

Digitalna ortopantomografija

25,00

Uklanjanje kamenca

30,00

Ispun u kompozitu

30,00  – 50,00

Pjeskarenje zubi- uključeno u cijenu uklanjanja kamenca

Vađenje zuba

30,00

Implantat (Ankylos Dentsply – među 5 najboljih u svijetu)

500,00

Standardna nadogradnja na implantatu

200,00

Cirkonska nadogradnja na implantatu (bijela)

250,00

Keramička krunica

250,00 – 300,00

Cirkon keramička krunica

360,00

Podrobnije objašnjenje cijena s detaljima o troškovima biti će vam prezentirano nakon pregleda koji je besplatan. Prilikom prvog pregleda napravimo digitalnu panoramsku sliku visoke preciznosti u našoj ordinaciji, zahvaljujući kojoj možemo vidjeti stanje vaših zubi i kosti. Nakon procjene početnog stanja, možemo napraviti dijagnozu i plan rada s pravilnom procjenom troškova.

>> Saznajte potreban broj dolazaka  po usluzi 

Ako ste u mogućnosti, prije prvog posjeta nam možete poslati otropantomogramsku snimku (ortopan) kako bismo mogli procijeniti status vaših zubi i napraviti što precizniji plan.

Za pitanja o predračunu s planom rada ili za druge informacije, slobodno nam se obratite putem telefona 052 757 900 ili putem e-maila na info@studiodentistico.hr.

Go To Top