Nazovite nas +385 52 757 900

info@dadic.net

Carlotte Grisi 11, Novigrad - Cittanova

Na samo 50km od Trsta!

Nikolina Andročec, asistentica

Asistentica
Nikolina Andorčec

  • Rođena 1970. u Umagu, Hrvatska
  • Srednju medicinsku školu završava 1988.
  • Od 2006. djelatnica Ordinacije dentalne medicine Krešimir Dadić

Kratka biografija

Već od malena voljela sam se brinuti o ljudima oko sebe, o njihovoj dobrobiti, o njihovom zdravlju, pa makar ispeći kolač s bakom i pokloniti ga najdražima. Iz tog razloga sam upisala srednju medicinsku školu, postala medicinska sestra te se nastavila brinuti o pacijentima, prijateljima i obitelji.

Ovaj me posao ispunjava, volim komunicirati s drugima i pomagati ljudima. Osim što sam jako zauzeta sa svojim kolegama na poslu, kući imam privatan posao, iznajmljujem apartmane uz pomoć moje djece i muža. Najdraži hobi mi je pravljenje kolača i kuhanje i to me opušta. Volontiranje mi je dodatni interes. 2008. godine mi je dodijeljena nagrada od strane Istarske županije zbog volontiranja u Društvu dijabetičara. Redovno pohađam tečajeve vezane uz stomatologiju kako bi uvijek bila informirana o novostima u struci.

Volim se družiti, komunikacija i socijalizacija za mene su od iznimne važnosti. Ponosim se svakim vraćenim osmijehom na lica naših pacijenata nakon završenog liječenja u našoj ordinaciji.

Go To Top