Nazovite nas +385 52 757 900

info@dadic.net

Carlotte Grisi 11, Novigrad - Cittanova

Na samo 50km od Trsta!

Zašto odabrati nas?

1.    Kvaliteta usluga

Više od 15 godina iskustva u općoj stomatologiji i 10 godina u implantologiji te konstantne edukacije djelatnika u zemlji i inozemstvu jamče vrhunsku uslugu.

2.    Kvaliteta materijala i aparata

U želji za pružanjem najboljih stomatoloških usluga veliku važnost pridajemo odabiru najkvalitetnijih aparata i materijala. Ankylos implantati koje ugrađujemo spadaju u sam vrh svjetskih proizvođača implantata. Radiološku dijagnostiku obavljamo suvremenim aparatom uz zanemarivu dozu zračenja, a omogućuje trenutni prikaz cjelokupne situacije.

3.    Brzina i efikasnost usluga

Naša je ordinacija opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim instrumentima te aparatima koji omogućuju jednostavnu i brzu dijagnostiku te u konačnici brze, ugodne i kvalitetne terapijske rezultate:

–     Bezbolni zahvati

–     Kvalitetni radovi

–     Visoki estetski standardi

–     Brzi tretmani

4.    Garancija za obavljeni rad

Implantati osteointegracijom u kosti nude trajno rješenje za gubitak prirodnog zuba. Uz redovite kontrole i vrhunsku higijenu garantiramo doživotnu garanciju.

5.    Blizina Italije, Slovenije, Njemačke i Austrije

Dobra povezanost sjeverne obale Istre, kopnenim i pomorskim putem, omogućuje pacijentima iz susjednih zemalja brz i ugodan dolazak. Udaljenost između Milana i Novigrada broji 450 km dok je Trst udaljen samo 50 km od Novigrada.

6.    Obiteljska atmosfera

Volimo ono što radimo pa timski težimo podariti osmijeh svakom pacijentu koji posjeti našu ordinaciju.

7.    Pouzdanost

Naša glavna briga je svakom pacijentu pružiti vrhunske stomatološke usluge. Iskustvo, stručnost i najmodernija oprema garantiraju Vam sigurnost i pouzdanost.

8.    Transfer

Ako vam prijevoz predstavlja problem, s povjerenjem se obratite našem osoblju. Vrlo ćemo rado za Vas osigurati transfer.

9.    Fleksibilni načini plaćanja

U našoj ordinaciji plaća se akontacijama, saldo pri završetku rada. Možete platiti gotovinom, na račun, kreditnim karticama ili po dogovoru.

10.  Stotine pacijenata koji se iznova vraćaju

Odraz našeg rada su zadovoljni pacijenti koji su naša najbolja preporuka.

Go To Top