Nazovite nas +385 52 757 900

info@dadic.net

Carlotte Grisi 11, Novigrad - Cittanova

Na samo 50km od Trsta!

Krešimir Dadić, dr. med. dent.

Krešimir Dadić, dr. med. dent.

  • Rođen 1968. Split, Hrvatska.
  • Nakon završene srednje zubotehničke škole u Zagrebu upisuje i diplomira na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1995.
  • Privatnu ordinaciju dentalne medicine otvara 1998. u Novigradu u Istri
  • posebno područje interesa je implantologija, te veće oralno kirurško-protetske rehabilitacije

 

Kratka biografija

Uvijek me zanimala biologija upotpunjena fizikom i kemijom. Očaravala me njihova povezanost u samom ljudskom biću. To je bio razlog upisa u srednju zubotehničku školu nakon koje je moj interes za medicinu samo rastao. Diplomirao sam na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu gdje sam proveo najljepše godine.

Uspješan u zubotehničkom i stomatološkom poslu uz vrijeme provedeno u ordinaciji koje ne žalim jer upravo zbog toga i uzastopnog usavršavanja na raznim tečajevima u zemlji i inozemstvu stekao sam veliko iskustvo, znanje i sigurnost u poslu kojega obavljam. 1998. godine osnovao sam vlastitu ordinaciju dentalne medicine u kojoj sam se nastavio usavršavati na svim poljima stomatologije do te mjere da danas obavljamo parodontološke, konzervativne, protetske, implantološke i kirurške zahvate u potpunosti i s lakoćom. Najbolji rezultati vide se po radovima i osmijesima naših dugogodišnjih pacijenata. Entuzijazam i energija prate me u stopu s najnovijim dostignućima u dentalnoj medicini.

Živim svoj posao te dajem maksimum od sebe da ostanem na pravom putu uz isti optimizam i zadovoljstvo. Na prvom mjestu je moja prekrasna obitelj s kojom volim putovati i upoznavati nove zemlje, tradicije i običaje. Volim druženje s prijateljima, sport i glazbu. Također vjerujem da smo moj tim i ja jedna velika obitelj gdje je rad uz osmjeh kojega vraćamo pacijentima uvijek bio moj jedini cilj.

Upoznajte nas da bi se uvjerili :)!

Go To Top